Starten met CNC in uw salon!

U bent de baas in uw eigen zaak!

CNC IN UW SALON

Starten met CNC dermaceutische huidverbetering gaat heel gemakkelijk en met een beperkt budget. U kunt zelf uw productassortiment samenstellen zonder verplichte startorder. Ú bepaalt wat u wel of niet wilt, ú bepaalt of u met enkele producten of uitgebreid assortiment start en ú bepaalt of u de basisbehandelingen of alleen enkele specialisaties wilt aanbieden. Zonder verplichte pakketafnames en zonder verplichte jaarafname.

Uiteraard is het wel mogelijk om gebruik te maken van verschillende startpakketten, die een leidraad vormen of, indien u al een ander merk heeft, een dermaceutische specialisatiemodule toe te voegen aan uw bestaande behandelaanbod.

Bekijk de producten van CNC

CNC Grow concept

Starten van in het begin

Meer dan wie ook begrijpt CNC dat alles begint met een goede basis, de fundamenten waarop verder gebouwd kan worden. Hiervoor is het CNC Grow Concept ontwikkeld, dat de instap naar dit exclusieve merk gemakkelijk maakt en u helpt om te groeien en te specialiseren. Dit kan door te starten met een fundamental pakket en nadien uit te breiden op uw eigen tempo met specialisatiemodules die u door middel van (online)training en begeleiding steeds naar een hoger niveau brengen. U kiest de specialisatiemodules die uw instituut nodig heeft.

Bij het Fundamental pakket ontvangt u een gratis training over algemene kennis van dermaceutische huidverbetering, productkennis, productachtergrond, behandelplannen, opbouw behandelaanbod, adviesprijsstelling, etc. Het Fundamental pakket is samengesteld uit de lijnen Classis Plus en Aesthetic world zodat u meteen verschillende anti aging behandelingen kan geven met dermaceutische producten. Dit voor de categorie +25 jaar en +45 jaar. In dit startpakket krijgt u ook al een kennismaking met de GlycoDerm fruit en glycolzuren.

Bij het pakket heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor de optie om volledig manueel te werken of te werken met het unieke Diamant Micro Dermabrasie (DMD).

START MET CNC IN UW SALON
Vraag naar onze prijzen om te starten

Specialisatiemodules

Samen groeien en specialiseren

De specialisatiemodules van CNC helpen u om met uw instituut te groeien naar meer geavanceerde behandelingen op een nog hoger niveau. Op deze wijze groeit u samen met CNC naar een autoriteit op gebied van huidverzorging en huidverbetering in uw regio. Deze modules zijn op zichzelf staande specialisaties, waarbij het niet nodig is dat u een Fundamental Pakket heeft afgenomen. Elke module heeft een eigen (online) opleiding met een productenpakket om de gespecialiseerde behandelingen uit te voeren. Indien u met een ander merk werkt maar u wilt wel een dermaceutische specialisatiemodule van CNC volgen, dan is dit perfect mogelijk.

10 modules

Aesthetic Pharm biedt individuele huidverzorging van het hoogste niveau. Met nieuwe verpakkingen en verbeterde samenstel­ling zet Aesthetic Pharm nieuwe maatstaven in de behandeling van huidproblemen. De basis hiervan ligt in de kennis over de biologische processen in de huid en hun samenspel met hoog actieve werkstof­fen. Zonder minerale oliën of conserveringsmiddelen die formaldehyde uitscheiden. Zeer gericht afzien van substanties die huidirritaties kunnen veroorzaken.

Een fruitzuur of glycolzuur behandeling heeft veel eigenschappen die positief op de huid werken. Ze werken in de epidermis en hebben gelijktijdig een diep reinigingseffect. Speciaal op elkaar afgestemde producten voor cabinegebruik en thuisverzorging zorgen voor een gegarandeerde behandelsuccessen. Twee verschillende zuursoorten en oplopende zuurconcentraties maken het mogelijk een individuele behandeling samen te stellen voor verschillende huidcondities.

Voor de onzuivere en acne neigende huid kan de kracht van zilver helpen. De producten uit de MicroSilver BG™ lijn bevatten zilverdeeltjes die uit 99% zuiver zilver bestaan. Deze deeltjes zijn 5 tot 15 micrometer groot en hebben een vorm die het beste vergeleken kan worden met koraal. Door deze grootte en vorm met uitsteeksels kunnen de zilverdeeltjes niet in de huid dringen, maar blijven als een onzichtbaar netwerk op de huid liggen. Door de afgifte van zilver-ionen door deze deeltjes worden bacteriën en kiemen onschadelijk gemaakt. Dit maakt de MicroSilver BG™ productlijn uniek in haar soort. High-tech en wetenschappelijk kennis om huidproblemen effectief aan te pakken.

Door research weten we dat het voor extreem aller­gische mensen moeilijk is om een verdraagbare en tevens werkzame anti-aging verzorging te vinden. CNC ontwikkelde daarom deze verzorgings­lijn die aan deze eisen voldoet. Deze producten zijn vrij van conserveringsmiddelen, parfum en emulgatoren en bevat enkel huideigen cel identieke ingrediënten. Deze lijn heeft een volledig productgamma van reiniging, peeling, masker, oogcrème,…

Een verzorgingssysteem speciaal ontwikkeld op de behoefte van de door couperose aangetaste huid is afgestemd. De werkstofcombinatie heeft tot doel preventief en regeneratief couperose tegen te gaan door de capillaire vaatjes te versterken, microciculatie reguleren en stuwingen oplossen. Het resultaat is een egaal en stralend huidbeeld.

Voor een salon behandeling worden deze producten gecombineerd met de Skin2Derm producten voor de gevoelige huid.

Het gebruik van botanische stamcellen van een zeer oud en zeldzaam Zwitsers appelras heeft zich als absolute bron van jeugdigheid bewezen. Gecombineerd met de plantenstamcellen en ectoïne heeft de face one STEM CELL DNA lijn een optimale werking en een betrouwbare bondgenoten voor de bescherming van de jeugdigheid van de huid. De levensduur van de huidstamcellen wordt verlengt en beschermd tegen negatieve omgevingsfactoren. Al na korte tijd ziet de huid strakker uit en is de structuur verstevigd en gezonder.

Pigmentstoornissen in de huid worden een steeds groter probleem naarmate de jaren verstrijken. De teint wordt onregelmatig en verliest haar jeugdige uitstraling. Dankzij innovatieve plantencomplexen in dit power trio laten storende pigmentvlekken en ontsierende ouderdomsvlekken zich gericht ophelderen. Een zonbeschermende dagcrème voor elke dag geeft een optimale bescherming tegen UV- straling.

Voor een salonbehandeling worden deze producten gecombineerd met een Fruitzuur Peeling.

De samenstelling en concentratie van mineralen in de menselijke cellen is bijna identiek aan die van algen en zeewater. We zouden vereenvoudigd kunnen zeggen dat de inhoud van de cellen een inkapseling van zeewater is. Het verbaast dan ook niet dat wetenschappers al decennia lang proberen om de geheimen van de kracht van de zee te ontcijferen en voor de gezond­heid en huidverzorging nuttig te maken.

Deze specialisatie bevat producten voor gelaat en lichaam.

Met de Pure Organic lijn heeft u producten in huis voor iedereen die een grote waarde hecht aan faire en gecontroleerde natuurcosmetica. De producten zijn een perfecte symbiose van natuurlijke verzorging en anti-aging om de huid te beschermen en effectief te voeden. Zorgvuldig geselecteerde pure ingrediënten verzorgen, regenereren en beschermen de huid intensief.

Deze producten beschikken over het BIDH keurmerk voor natuurcosmetica.

Huidverzorging is al lang geen aangelegenheid voor alleen vrouwen meer. De moderne man heeft dezelfde doelstellingen en is cosmetisch geëman­cipeerd. Enorm belangrijk in deze context is de bele­ving voor de man. De geraffineerde kruidige geur benadrukt de mannelijke toets van deze exclusieve verzorgingslijn.

De omzetboosters voor elk instituut

APPARATUUR

RETAIL PRODUCTEN

HIGH END PRODUCTEN

 Bel ons

03 888 52 14

 Mail ons

info@hebea.be

 Openingsuren

Maa – Vrij: 9u – 17 u

Officieel distributeur CNC Cosmetics

Bezoek onze Hebea website

www.hebea.be

BEZOEK ONS

Steenweg op waarloos 37

2840 Reet, België

BTW BE 0667.762.351

Contact